9 smarte lamper vi digger

Lampene som har det lille ekstra.

Det har begynt å bli tidligere mørkt og vi merker at kvelden begynner tidligere enn før, og vi blir nødt til å flytte flere og flere gjøremål inn.

Men for å unngå den totale høstdepresjonen så er det da viktig at man omgir seg med nok lys. For lys påvirker sinnsstemningen vår, noe du merker når du går på kjøpesenteret og treningssenteret om vinteren. Vi liker at det er lyst og hyggelig rundt oss, så da gjelder det også å investere i nok lys hjemme, slik at vi holder humøret oppe.

Vi har plukket ut 9 kule, nye lamper, som i tillegg til å lyse opp, også kan by på en annen finesse. Sjekk de ut under!

Les også: Lampene vi ønsker oss i høst!

 

Vegglampen Astoria

 

 

En søt lampe med oppbevaringsmuligheter, noe som vi selvfølgelig liker godt, og som nesten ser ut som en liten servitør der den henger. Finnes i flere fine farger.

Her kan du kikke mer på lampen Astoria

 

Vegglampen Sladdis

 

Har du mange kroker, kan du flytte med deg Sladdis rundt og henge den opp der du måtte trenge den. Enkel og stilig, og selvfølgelig praktisk- det liker vi.

Her finner du vegglampen Sladdis

 

Sjekk tilhørende bordstativ her

Sjekk tilhørende gulvstativ her

 

Pinch bordlampe

 

Trenger hyllen eller vinduskarmen litt mer lys? Lampen Pinch skrus fast på som en tvinge, og får dermed plass på de fleste steder, der du kanskje ikke skulle tro at du kunne ha en lampe.

Sjekk den ut her!

 

 

Vinduslampe Planter

 

Blomster og lys i vinduet er perfekt for deg som har store vindusflater, som blir omdannet til sorte hull de neste 8 månedene. Dekorer etter ønske og lys opp de triste, mørke flatene gjennom vinteren.

Her finner du vinduslampen Planter

 

Sjekk alternativ vinduslampe her!

 

 

Vegglampe Kubik

 

En smart lampe med både dimmer, og USB-uttak til lading av mobil, og en liten hylle til oppbevaring av småting.Fin som nattlampe på sengekanten, på veggen på kjøkkenet, i gangen eller andre steder du vil ha et ekstra lyspunkt.

Her finner du vegglampen Kubik

 

Finnes en variant i lengre utførelse også. Se den her!

 

Vegglampen Shelfie

Både en dekorativ og praktisk hylle, og samtidig en lampe på veggen. Vi liker den, og tenker at det er løsningen for mørk kriker og kroker både i gang, på stua, på kjøkkenet og på soverommet.

Her kan du se mer på denne.  

 

Lightbox

 

Lysboksen tok for fullt av rett før sommeren, men det er jo nå på høsten du trenger denne lampen, som også kan gi deg små tips i hverdagen. Å få med seg oppmuntrende slagord som “You go girl”, eller “Everything is possible, after a coffee” kan være akkurat det somkan lure frem smilet på en grå høstdag.

Her kan du sikre deg en lysboks

 

Suspence nomad gulvlampe

 

Bærbar lampe som du kan bruke både inne og ute. Ta med deg en pute, og denne lampen, og du kan skape deg en hyggekrok hvor som helst!

Klikk her for å se mer på denne

 

Party Light!

Mørket på kveldstid gir oss jo en god grunn til å pynte opp litt ekstra med lys ute, så hva med å bruke de smarte partylampene litt oftere? Enkle å henge opp, og lyser ekstra godt opp i hagen/bakgården nå på høsten.

Her kan du sikre deg noen lenker av disse!

 

 

Les også:
Få nytt soverom på 1-2-3
Dette er interiørtrendene for 2017
Lampene vi bare må ha

 

LES OGSÅ