Denne butikken har alle nordmenn et forhold til

 

Ingenting var vel som den gangen da postordrekatalogen fra Ellos dumpet ned i postkassen to ganger i året. Enten man bare ville bla i den for å bli inspirert eller sende inn skjemaet med bestillinger på klær for hele familien, får vel de fleste følelsen av nostalgi når de hører navnet på postordrebutikken.

Ellos eksisterer fremdeles som nettbutikk, og har stort utvalg av klær og sko til hele familien. Men det nettbutikken kanskje er aller best på er interiør. Vi har gått gjennom hele den gigantiske interiørkolleksjonen som Ellos har i sin nettbutikk, rom for rom. Dette er bare noe av det vi falt pladask for:

Stue

stue

 

1. Bordlampe med sebrafot og sort skjerm med sølvfarget innside. 2. Lenestol med stamme og ben i massivt tre. 3. Putetrekk i bomull med hundetrykk  4. Lekkert vitrineskap 195 x 100 cm, lakkert i sort – finnes også i hvitt. 5. Putetrekk med hvite og sorte striper. 6. Lyslykter i svartlakkert jern – kommer i 3-pakning. 7. Sofabord med ben i lakkert eik og marmorplate

Kjøkken

kjøkken

1. Spisebord med justerbare ben av massivt tre. 2. Taklampe i turkislakkert metall. 3. Retroinspirert Meny kaffekopp med skål i åtte deler. 4. Vaskekluter med kult trykk. 5. Kule spisestoler i sort med hvitoljede eikeben – kommer i 2-pakning og kan fåes i hvit variant. 6. Serveringsbrett i mønstrete bjørkefinér. 7. Gul krakk i lakkert bjørk – fås også i turkis og hvit.

Bad

bad

1. Badelaken med flamingotrykk. 2. Duftlys med duft av blue cotton, naturla linen, pink silk og white sateng. 3. Sminkespeil med innebygd LED-belysning  4. Dusjforheng med vintagetrykk. 5. Stige av malt massivt tre som brukes som dekor og til oppheng av håndklær og lignende – fåes også i hvit og sort. 6. Speil med sort ramme – fåes også i hvit.

Soverom

 

soverom

1. Himmelseng i massivt gummitre i størrelse 180X200 cm. 2. Lenestol med ben av massivt tre og bomullstrekk i mintgrønn – fåes også i svart. 3. Skjermvegg av massivt antikkmalt mangotre med utskåret mønster – fåes også i hvit. 4. Bordlampe i metall med skjerm av sort lakkert metall. 5. Sengesett i 100 % bomull – fåes i fargene lys grå, lys rosa og lys grønn. 6. Brettbord av spraymalt metall – fåes også i grønn og svart.

Barnerom

barnerom

 

1. Veggstickers med uglemotiv. 2. Kiste til praktisk oppbevaring av leker. 3. Sammenbrettbar dekorball som er perfekt for oppheng på jenterommet. 4. Seng i industriell stil – kommer også i hvit. 5. Putetrekk med trykk av dødningshoder. 6. Rundt teppe i grått/hvitt/beige – kan også fåes i multifarget. 7. Sengesett med uglemotiv. 8. Oppbevaringsesker som passer perfekt til leker og dekor.

Entre

entre

1. Lykt i glass og metall – fåes også i svart. 2. Teppe med mønster i grått og hvitt, størrelse 70X150 cm. 3. Taklampe i klart glass 25 cm. 4. Kommode som også kan brukes som benk. 5. Klesstativ av malt metall 110×131 – fåes også i hvit og grå. 6. Krittavle med magnet og tre oppbevaringsrom. 7. Stumtjener i lakkert tre 140 cm – fåes også i sort. 8. Vegghyller i tre størrelser av lakkert metall – kommer i 3-pakning.

 

LES OGSÅ