Den ultimate luksusen til hjemmet

GANT er et amerikansk merke som ble opprettet i New Haven i 1949, av sønnene til skjortemakeren Bernard Gantmacher.

GANT of New Haven, som det først het, var en stor suksess, og merket ble spesielt kjent for sine button-down-skjorter og innovative skjorteløsninger.
I nyere tid har merket blant annet også lansert sportslinjen GANT Rugger, og ikke minst interiørlinjen GANT Home som har gjort seg gjeldende i elegante hjem verden over.

I dag er GANT synonymt med klassisk, avslappet eleganse, og blant andre nettbutikken iseng.no fører merket. Vi har funnet våre favoritter fra merket, med linker til hvor du får tak i dem.

 

Baderommet

Baderommet er der man gjør seg klar for dagen, eller roer ned etter en lang arbeidsdag. Da er det viktig med kvalitetsprodukter som gjør at du føler deg vel og ren. Vi har falt for morgenkåpene i bommulsfrotté, samt såpene Atlantic og Morning Mist.

 

PicMonkey Collage

 

Øverst fra venstre: Hvit morgenkåpe, 2: Mørkeblå morgenkåpe, 3: Atlantic Såpe, 4: Oransje morgenkåpe, 5: Mørkegrå morgenkåpe, 6: Morning Mist Såpe

 

PicMonkey Collage

Øverst fra venstre: 1: Oransje, 2: Gule, 3: Brune, 4: Burgunder, 5: Lyseblå, 6: Grønne, 7: Beige, 8:Mørkeblå

 

Stuen

Er det to ting som stikker seg frem i stuen er det pleddene og pynteputene fra GANT. Her er seks av våre favoritter blant havet av utvalg.

 

PicMonkey Collage

1: Pledd, 2: Pledd, 3: Pledd, 4: Pyntepute, 5: Pyntepute, 6: Pyntepute

 

Soverommet

Du tilbringer mer tid i sengen en noe annet sted i løpet av et liv. Derfor er det viktig å investere i en skikkelig god seng og deilig sengetøy. Disse variantene fra GANT gjør at vi slapper ekstra godt av når vi skal lade opp.

 

PicMonkey Collage

Øverst fra venstre: 1: Tip Toe, 2: Star Border, 3: Key West, 4: Ocean Check, 5: Key West, 6: Summer Paisley

 

Barnerommet

Også barna fortjener det beste, og vi anbefaler å unne den minste et deilig pledd eller en myk pyntepute for å sove ekstra godt.

PicMonkey Collage

Øverst fra venstre: 1: Pyntepute 2: Pledd, 3: Pyntepute, 4: Pledd, 5: Pyntepute, 6: Pledd

 

 

LES OGSÅ