En sofa- tre stiler

Vurderer du å bytte ut sofaen fordi du har gått lei?

Har du kanskje lyst å freshe opp stuen litt nå som våren kommer, men aner ikke hvor du skal begynne. Piff opp den gamle med pledd og puter!131431_3

Det er ingen hemmelighet at kvinner elsker å dekorere sofaen med puter. Det er vår “greie”.  Puter er et fantastisk dekorasjonsobjekt for flere grunner.131437_12

Først og fremst er det både praktisk og pent. Vi trenger noe mykt i sofaen, samtidig som vi vil at kosekroken skal se fin ut.

Puter kan enkelt byttes ut. Det finnes utallige typer, former og størrelser på putetrekk så her er det kun du og din smak som setter grenser.

Sist, men ikke minst kan putetrekk vaskes.

Stilrent

La oss ta utgangspunktet i en sofa som er nøytral i fargen og veldig populær nå, nemlig grått. Du kan betrakte en sofa som et lerret du skal sette farger på.

Kombinasjonen av hvitt og blått sammen med grått er stilrent og veldig “inn”.  Selv om du blandet figurer og grafisk mønster sammen, ser det ikke rotete ut. Det er en fin måte å skape litt liv på, uten at du behøver å sette inn for mye farger.

SA000139_1
SOFA

Les også: Dansk design på sitt beste

 

PicMonkey Collage

1 2 3 4 5 6

 

Flørt med fargene

Rosa, rød og koral passer perfekt sammen med grått og andre nøytrale farger. Kanskje mannen er litt skeptisk og ser på dette som feminine farger. Du overbeviser han enkelt ved å blande de friske fargene med grått og sort.

Inviter våren inn i og frisk opp stuen med disse glade fargekombinasjonene.

Tenk at puter kan brukes i sittestoler og som puffer. En stor pute i en knallfarge kan sette prikken over i`en. Prøv!

 

PicMonkey Collage2

 

 1 2 3 4 5 6 7   Sofa

 

En moderne vri

Zigzag, striper og annen mønster gir sofaen en dybde. Bryt opp med en annen farge, som gult. En annerledes og moderne stil. Denne kombinasjonen passer godt om du har en industriell stil hjemme. Kan også passe om du liker 70-talls stilen. Bland blomster-print med dyre-print og se at hjemme ditt forvandler seg til et superstilig hjem.

PicMonkey Collage3

 

 1  3  4  5  6 7     Sofa

 Pledd

Et pledd et et must når høsten og vinteren slår inn for fult. Selv om våren er på vei, er pledd noe vi er veldig glad i og er en naturlig del av interiøret hjemme. Rulle pleddet sammen og legg i en flettet kurv hvis du ikke ønsker å slenge det pent over sesjlong-delen av sofaen. Et fint pledd er like fint tilbehør som puter.

pleddDisse og andre pledd finner du her

 

Frem til 5 april får du som leser Side2Hjem eksklusiv rabattkode i nettbutikken ROOM21. Skriv inn  NETTAVISEN10 og få 10% på dine kjøp.

 

Lik oss på Facebook

 

129466_2

LES OGSÅ