Få det fint på hytta

Påsken nærmer seg og mange gleder seg til hyttekos på fjellet eller ved sjøen. Vi forbinder hyttelivet med avkobling, det enkle og det ærlige. Hytta er ikke lenger det det var for noen år tilbake. Moderne innredning og teknologi har flyttet inn og vi vil gjerne oppgradere interiøret litt også.

Har du tenkt deg på fjellet i påsken kan du finne påskepynten til hytta her.

Ofte trengs det ikke mer enn nye gardiner, et nytt teppe eller puter for å gi hytta en ansiktsløft.

PicMonkey Collage99
Vi har valgt ut 3 farger som skal kunne inspirere deg.  Gul blå og grønn

 

yay-15005572-digital

Her vil vi inspirere og gi deg tips til 3 forskjellige stiler du kan velge.

Maritim

Å kunne gjenspeile hav, sjø og renhet har vært populært på sommerhytter. Blåfargen i alle nyanser har aldri vært så populært innenfor interiør som nå, så det er ingenting i veien for at du prøver deg på maritim stilen uansett om hytta er på Sørlandet eller ikke. Ta utgangspunktet fra Moder jord og du vil kunne skape det mange kjenner til som “Skagen Stilen”. Dette vil gi rommet et naturlig utrykk og en behagelig følelse.

PicMonkey Collage
Badematte     Bord   Fatboy    Teppe     Bokhylle      Pute      Persienner      Håndkler     Pynt

Friske grønntoner

yay-9039346-digital

Grønn virker beroligende og trygghetens farge. Grønt symboliserer ro og velvære og passer perfekt inn på hytta hvor vi vil senke skuldrene og nyte livet. Grønt begynner for alvor å konkurrer med den populære gråfargen i de norske hjem. Stadig flere oppdager den positive effekten denne grønt kan ha.Den grønne bølgen kan dokumenter og fargen «Relaxed Green» fra Flügger klatrer opp i popularitet ifølge nettsiden IFI.NO

Rom fylt med grønne nyanser gjør at vi føler oss trygge og nærmere naturen. Mange hytter har allerede en del jordfarger i interiøret. Bryt opp med grønne nyanser og du får et naturlig men spennende alternativ som minner om naturen.

Ønsker du å skape harmoni bland rustikt treverk, flettekurver og saueskinn med detaljer som putetrekk i frisk grøn-nyanse før du har skapt din egen oase.

 

Lemonadeglass    Fat       Trapp      Pute      Bokser      Stol      Klokke      Kjøkkenhåndkle

   HER oppfyller du interiørdrømmene til lavpris

 

La solen skinnegul

Vi kjenner energien vokse med engang de første solstrålene treffer vinduet på soverommet. Derfor er det ikke vanskelig å forstå at gult er gledens farge. Den symboliserer glede og varme. Det er mange nyanser av den fine fargen så her kan valget falle på alt fra pastellgul til neon. Husk at det enkleste måten å innrede med farger på er å tenke ton-i-ton fargesetting.

Det er greit å huske at sort, hvitt og grått klassifiseres som nøytrale farger og er derfor veldig enkle å bruke sammen med de mer fargerike detaljene. Tenk på at hvitt gjør en farge lysere og mer pastell, mens sort tilfører en annen farge en skygge. Ønsker du å skape mer toner, er det grått du burde blande interiøret ditt med.

Fargekombinasjonen hvitt og gult blir automatisk oppfattes som sofistikert og klassisk. Legger du en matt gråfarge til, vil dette gi rommet et lun atmosfære. Matt er faktisk alfa omega hvis du er på utkikk etter å skape intim stemning i et rom. Bare mangel på glans gjør noe med utrykket. Prøv det selv.

GUL
Bord      Lampe      Kopp      Oppbevaring     Stol      Pute       Fjøl

 

Varme og kalde farger

Visste du at øyet vil automatisk gå mot de varme fargene.

Effekten blir da et visuelt mindre rom og mindre rom oppfattes koselig. Men bruker du kun varme farger i et rom vil det fort bli kjedelig og føles kvelende. Det er derfor oppfordret til å blande inn de kjølige tonene, slik at det lune kommer enda mer frem. På dette måten skaper du en dybde og rommet vil føles mer behagelig og trivelig.

COLOURBOX6328396

Uansett om valget faller for det moderne eller det tradisjonelle, er vi fortsatt opptatt av å ha det fint og koselig. Vår feriebolig vekker gode minner. Lange sommerkvelder med venner og familie, bål og gitar, kortspill og lek. Bading i sjøen eller dusj ved hjelp av hageslangen. Vinteren minner oss om lange skiturer, Kvikk Lunch og matpakken, lange timer ved bordet og tid i godstolen med krimboka.

En ærlig og fantastisk tilværelse på hytta. Det er enkelt å beholde interiøret som det alltid ha vært, bare fordi den tar oss tilbake i tid. Men det er lov å oppgradere og gjøre litt om. Ofte trengs det ikke mer enn en lampe, en pute og et pledd for at stuen på hytta får en liten ansiktsløft.

Se interiører til det populære merket House Doctor HER

Nett butikken med de kuleste lampene finner du HER

 

LES OGSÅ