Dette er den nye hagestolen

Enten den befant seg på soverommet eller i TV-stuen, så ble den godt brukt av både store og små. Det å slenge seg ned i den myke samlingen av bittesmå kuler var for mange selve betegnelsen på avkobling.

Vi snakker altså om saccosekken, i dag kanskje bedre kjent som Fatboy etter relanseringen av saccosekken i denne fine varianten.

 

«RELAX»

Alle – uten unntak- er glad i å kunne lene seg tilbake, senke skuldrene og slappe av i ny og ned.

Uansett om du er kvinne eller mann, voksen eller barn kan en nyere og forbedret versjon av saccosekken være noe for deg, og i år spår vi også at den kommer til å bli hagens favorittmøbel.

Dog da i den nye versjonen Fatboy Buggle-Up, som laget for å tåle både regn og sol.

 

Fatboy-Buggleup

 

FatBoy Buggle-up

Den er perfekt å ha i hagen eller på terrassen, og kan brukes utendørs både som en solseng, puff eller hagestol. Hvis den er ledig da, for vi mener dette kommer til å bli både barnas og de voksenes favorittmøbel.

Eller skal du ut på stranden, parken eller bare ligge ute og sole deg i hagen? Ta med Fatboy Buggle-up da vel!

Stroppen på Fatboy Buggle-Up gjør at den er enkel å kaste over skulderen og ta med hvor du vil.

 

Mange bruksområder

Bruksområdene til Fatboy er mange, som for eksempel avslapningsplass på hybelen, TV- stol i stuen, pausestol på kontoret eller sovepute på barnerommet.

Fatboy finnes i utallige farger og flere størrelser. Nå trenger den ikke lengre å bli gjemt bort når gjestene kommer på besøk. Tilpass Fatboy til fargene du har på rommet.

Denne kommer garantert til å få positiv oppmerksomhet fra både eierne og gjestene.

FatBoy2.1

 

Ta en titt på utvalget av Fatboys her

 

LES OGSÅ