Her gjør du kupp på hvitevarer i mars!

Boligmarkedet viser ingen fall når det gjelder salg og kjøp av bolig.

Vi flytter som aldri før og innredning KOSTER.  Det er ikke alltid forsvarlig å bruke 40 000 kr på en sofa eller et spisebord. Men er det noe vi alle trenger, bruker hver dag og som er verdt investeringen- så er det hvitevarer. Vi bruker det daglig og vi har det i mange, mange år.

Drar du på visning og leiligheten mangler opplegg for vaskemaskin eller oppvaskmaskin- ja da er det nesten avgjort at du ikke kommer til å by på denne.

Vi er avhengig av hvitevarer og kvalitet er viktig. Men det kommer en tid da vaskemaskinen eller tørketrommelen takker for seg. Ofte er det når sparekontoen er tom og vi har litt mindre å rutte med. Har dette skjedd deg- må du lese videre.

I mars kan alle, som kjøper seg ny bolig eller ønsker å oppgradere modellen hjemme, gjøre hvitevarerkupp!

Nettbutikken Whiteaway har enormt utvalg av hvitevarer og det er absolutt verdt et klikk innom!

Du kan spare mange hundrelapper.

Bruk koden : marstilbud og du kan se at du sparer opptil 1000kr på f eks en tørketrommel eller en vaskemaskin.

Bare ta en titt på våre favoritter:

 

BOSCH Bosch vaskemaskin

SPAR 500 ,-

Denne vaskemaskinen rommer 8 kg tøy, noe som tilsvarer en husstand på 4-5 personer. Maskinen er kjent for et lavt støynivå.Vaskemaskinen er merket i energiklasse A+++, noe som det absolutte beste på skalaen. Du sparer dermed både strøm og penger ved å kjøpe denne Bosch vaskemaskinen.

 

Electrolux støvsuger

SPAR 300,-

ELECTROLUXHar du kjæledyr så er denne støvsugeren suveren for deg og dine behov.Et munnstykke AeroPro Turbo følger med og dette gjør rengjøring av hår og pels mye mer effektivt og enklere. ParkettoPro- munnstykket med sin lang børste er beregnet for hardt gulv/parkett.

 

 

 

 

LG VASKEMASKIN LG Vaskemaskin

SPAR 1000 KR

Dette er en oppgradering av testvinneren fra LG, modell F1480QDS.

Den nye modellen har så klart alle egenskapene til sin forgjenger i tillegg til:

– Lavere forbruk av vann pr. vask
– Lavere forbruk av strøm pr. vask

Maskinen er klassifisert som energiklasse A+++, som er den beste energiklassen du kan få. Med en vaskekapasitet på 7 kg og mengdeautomatikk som gjør at maskinen selv veier vasketøyet og innstiller seg etter vekt, blir din vask like bra gang etter gang.

 

 

 

SIMENSSimens ovn

SPAR 500,-

Innbygningsovn fra Simens har 6 ovnfunksjoner i tillegg til lynoppvarming som gjør kokkereling enda enklere. Den er enkel å rengjøre med ActiveClean. Ovnen har innebygget barnesikring som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for små barn i nærheten av varmen.

 

 

Bosch tørketrommel

SPAR 800,-

bosch vBosch tørketrommelen har blant annet funksjoner som sensor-tørking, som sparer på energien, da tørkingen slukkes automatisk når tøyet måles til å være tørt. Mens det er spart på energiforbruket, er det ikke spart på mengden av tøy den kan klare, for den tørker helt opp til 8kg. Dette tilsvarer faktisk 40 T-skjorter!

 

 

 

 

 

 

 

Du finner disse produktene og mye mer på Whiteaway. Ikke vent, og slå til på tilbudet nå!

 

 

Har du akkurat kjøpt leilighet eller har lyst å oppgradere huset? Designermøbler er innenfor rekkevidde. Les her.

 

50 kule ting til hjemme.

LES OGSÅ