Vi ønsker våren velkommen i stuen

Snø ute eller ei, vi vil ønske våren velkommen.

I hovedstaden er det lite som tyder på at vinteren kommer tilbake, men man skal aldri si aldri. Andre steder i landet er det nok mer variert, men selv om det er en stund til du får sett plenen grønn og frodig, så kan du tyvstarte våren hjemme. Butikkene bugner av herlige, lyse vårvarer og vi blir inspirert av de flotte nyhetene.

Her er noen godbiter som ligger høyt på våre ønskelister.

 

Eos Pendel Vita

Et lite stykke kunst i seg selv, designet av Soren Ravn Christensen for det danske varemerket Vita. Laget for hånd av tynt papir med 1800 dunfjær.

Lampen kan myke opp alle rom. Er du glad i den skandinaviske, minimalistiske stilen kan denne lampen tilføre en mykhet og et lunt lys som kommer til å falle i smak hos de fleste.

117008_1
Trykk på bilde

 

Glasskuppelen fra HouseDoctor er stilren og kan brukes til så mye. Her er det kun fantasien som setter grenser. Eksponer din favorittvase, plante, duftlys eller smykker  ved å sette det under kuppelen. Den vil fange blikket til gjestene dine.

 

PicMonkey Collage1

Nå som våren sakte, men sikkert begynner å melde sin ankomst kan de som har en grønn flekk eller en hage glede seg til å stelle i hagen. Denne hageslangen fra Garden Glory i forskjellige farger kan gjøre hagearbeid litt artigere.

PicMonkey Collage

Nå kan du vanne blomstene med stil. Svante vannkanne fra Klong, designet av Broberg & Ridderstråle. 

PicMonkey Collage2
Klikk her

Noen kan kanskje være lei Design Letters koppene. Men dette er faktisk eggeglass som da kan passe til det du allerede har fra før

kopp

Duftlys fra Lilla bruket av grapefrukt er himmelsk. Det skader heller ikke at lyset inneholder ekologisk sojavaks og ekologiske eteriske oljer. Varer i 30 timer.

PicMonkey Collage7

Dette teppet vil vi ha nå! Det er så lun og delikat. (Rabatt på tepper på Room21 tom. 15. mars!)

PicMonkey Collage5
Klikk her

Vi får aldri nok puter og zigzag mønster er superhot akkurat nå. Disse er fra Chhatwal & Jonsson.

PicMonkey Collage6
Klikk her

Sist men ikke minst- Gant sengesett er aldri feil

 

PicMonkey Collage4
Sengesett 1        Sengesett 2           Sengesett 3          Sengesett 4

 

Her kan du kikke på flere av vårens trender for hjemmet

 

LES OGSÅ