Verdens beste vinglass på tilbud

Smak, lukt og syn er de tre sansene vi bruker når vi skal nyte vin.

Glassene vi bruker må derfor ta hensyn til dette for at nytelsen av drikken vi velger skal være optimal. Er du glad i noe godt i glasset, burde du tenke over hva slags glass du bruker.

Nå har du muligheten til å oppgradere eller tilføre noe nytt i glassamlingen din. Serien Winelovers og Authentis kan fåes til 40% rabatt hos RoyalDesign.

Skal du be til en ost og kjeks eller overraske din kjæreste med en hjemmelaget Valentines Day middag kan nye glass være ekstra stas.

Sjekk kampanjen på RoyalDesign.no

 

Spiegelau kommer fra Bayern i Tyskland, og ble i 2004 en del av østerrikske vinglassprodusenten Riedel. Dette er ett firma fremfor noen som har satt standarden for vinglass, og glassene har blitt utviklet gjennom utallige tester for å gi både entusiaster og amatører en unik smaksopplevelse. Spiegelau ble først nevnt i 1521 i forbindelse av glassfremstilling. Siden den gang har produsenten toppet listene over de beste og mest brukte glassene i verden. Deres kombinasjon av høyeste kvalitet og gode priser gjør dem til lederen innen sitt felt.

 

Verdens beste glass fåes blant annet i bordeaux, burgund, hvitvin, snifter og champagne.

Rødvin
Rødvinsglass

Glassene har gjennomgått utallige tester og eksperimenter. Etter 1500 vask i oppvaskmaskin var det ikke tegn på misfarging, merker eller riper som gjør dem oppvaskmaskinsikre.

 

Et allround-glass som passer til hvitviner og kan gå til lettere rødviner også. Skal du investere i én type glass er det dette du skal gå for. Det har klassisk tulipanform og bør romme 30-50 cl. Denne klassikeren fra Spiegelau finnes i serien Winelovers.

4090182
Hvitvinsglass

Det er aldri feil å drikke vann når du skal nyte litt bobler, rød- eller hvitvin. Alkohol er vanndrivende og vann motvirker hodepine og slapphet.  Nå kan du få vannglass som passer til vinglassene dine.

4400171
Vannglass

 

Du finner flere type glass her.

 

 

LES OGSÅ