Disse hagemøblene vil alle nordmenn ha

Uansett hvor mye trendene endrer seg gjennom tidene, er det fortsatt et merke som står sterkt når det kommer til utemøblement, nemlig Skagerak.

Deres klassiske møbler i hvitmalt tre eller teak er like populære år etter år, men det er ikke bare det fine og tidløse designet som gjør stolene, benkene og bordene til en favoritt hos oss her i landet. Kvaliteten på produktene er høy slik at hagemøblene varer i flere generasjoner.

Nå har vi en gladnyhet til deg som er på utkikk etter nye hagemøbler! Er du kjapp, kan du gjøre noen skikkelig kupp for vårkampanjen til Skagerak er nemlig allerede i gang, men det er kun et begrenset opplag som er satt ned på tilbudet.

Klikk her for å gå rett til tilbudet!

 

Her er våre salgsfavoritter fra Skagerak:

 

Skagerak Skagen teakgruppe – benk, 2 stoler + bord

 

skagen_gruppe_teak

 

Skagen-serien, selve symbolet på klassiske skandinaviske hagemøbler er både vakker og robust. Denne tidløse møbelklassikeren settes pris på av alle aldersgrupper.

Og det er neppe en hemmelighet at Skagen-serien er inspirert av møbler som kunne sees i Skagens hager da Drachmann, Kroeyer og Ancher gjorde byen til den Danmarks kunstsentrum.

Den vakre hagegruppen med det kjente krysset i ryggen går i arv fra generasjon til generasjon. Her finner du hagegruppen på tilbud nå!

 

Skargaarden_djuro

Er du fan av teak? Sjekk også ut vakre Skargaarden som du får på tilbud nå! 

 

Skagerak Drackmann hagebank med pute

 

drachmann_benk-m-pute

 

Hagebenk Skagen, Drachmann her   Pute til hagebenk Drachmann her

En hvit benk vil utvilsomt være flott for et hvert uteområde, og skape et perfekt sted å nyte hagelivet fra. Hvite, romantiske utemøbler skaper alltid en nydelig stemning i hagen. Det spiller egentlig ingen rolle om du er eier av en bakgård, terrasse eller en frodig hageflekk. Dekorer uteplassen med lykter, fyll stolene og benken med deilige puter og skap et perfekt sted for avkobling og kos.

 

 

Skagerak Drachmann hagebenk og bord (hvit)

 

dra_baenk_bord_hvit

 

 

Hvit benk Drachmann fra Skagerak her.  Bord Drachmann fra Skagerak her.

Se flere størrelser på Skagerak Drachmann her!

 


drachmann_stol

Har du sett at Skagerak, Drachmann nå også har kommet i sort? Her kan du kikke på det!

En parasoll som passer til møblene er et must i sommermåneder. Da kan du sitte og nyte gode middager og fester uten å bli alt for varm i solveggen.

Hagekos betyr for mange grillmat, og snart er grillsesongen her for fullt.

Catania parasoll er en klassiker som passer til flere hagemøbler. Nå får du den til redusert pris hos Glass og Interiør.

Skagerak Vendia sett m/3 stoler

 

Her kan du kikke nærmere på Vendia fra Skagerak.

Hvis du har et annet sted du heller vil nyte morgenkaffen eller et glass om kvelden, kan det være fint med en mindre sittegruppe der.

Vi elsker sittegruppen Skagerak Vendia som også er på tilbud nå på vårkampanjen.

 

Steamer solstol

Steamer lever opp til alle forestillinger om hvordan en virkelig fluktstol bør se ut, og bringer tankene til tidligere tiders store cruiseskip på havene. Den klassiske fluktstolen er designet med en høy rygg som gir en imponerende komfort, komfortable armlener og en integrert fotstøtte. Dette kommer til å bli favorittstolen til flere. Å ligge i denne med en god bok, en kald iskaffe mens du jobber med brunfargen høres absolutt ikke feil ut.

Her får du tak i den flotte solstolen!

Tilbehør

 

Tilbehor-til-hagefest

 

Ildkruv  –  Grill   –  Vannslange  –  Limonadeglass  –  Fuglebord  –  Partylamper  –  Kurver fra Skagerak

 

Det er enkelt å lage din egen avkoblingoase. Pynt opp med puter, pledd, kurv og annet tilbehør til å gjøre uteplassen enda mer innbydende. Det finnes masse å velge mellom, så ta en titt på både Room21, Glass og Interiør samt Royal Design.

 

Les også:

Dette skal vi kjøpe til hjemmene våre nå

Billigere eller dyrere med pakketur?

Den enkleste veien til treningsglede

 

LES OGSÅ