Pynt til påsken med familien

Nå er det ikke lenge til påske, som for mange betyr noen dager fri. Selv om tradisjonen skal ha det til at de fleste reiser på fjellet, så er det mange som blir igjen i byen og nyter en urban ferie. Dager uten jobb kan fylles med lange turer i solen, middager med familie og venner. Rett og slett kos.

Butikkene har begynt å friste oss med flotte utstillinger med fargerike egg, gule kyllinger og søte harer. Vi har blitt bitt av basillen når det gjelder pynting til høytider og det er ekstra stas å kunne ordne litt hjemme når en har tid.

Huset trenger ikke å bli dekortert fra gulv til tak. Ofte er det en liten ting her, og en liten ting der som utgjør den store forskjellen. Finn noe som passer inn i ditt hjem, og sats heller på dekor du kan bruke om og om igjen.

Her er noen eksempler på ting du kan kjøpe eller lage selv. Dette vil gi deg og resten av familien påskestemning.

DIY Påskeegg

Det finnes utallige måter å dekorere eggene på. Under ser ser du egg som er kokt i vann med løkskall. Så enkelt og så billig.

pisanki
(Bilde: http://pieknoinspiracji.blogspot.no)

 

Gult er kult

Du trenger ikke mye for at hjemmet får en liten ansiktsløft før høytiden. Bytt ut pynteputer og lysestaker eller sett frem en bolle med den vårlige fargen og vips så er det påskestemning i stuen.

Påske3
Kanne      Lysestake      Skål      Pute

Sjokolade er obligatorisk

Først og fremst er det lov å kose seg ekstra mye med god mat. Tradisjonen nytes Kvikklunch på fjelltoppen mens sola steker oss i ansiktet. Men det er lov å prøve noe annet og nytt.

Har du ikke prøvd Nicolas Vahe sine produkter, er det på tide å gjøre det nå! Hans produkter flyr ut av butikker for en grunn. Han er oppvokst i en kokkefamilie og er en utdannet kokk med en 3 -stjernes Michelin restaurant “Pic Valence” i Frankrike. Han er i tillegg utdannet chocolatier hos Daniel Giraud Valence, som er en av Frankrikes beste dessertkokker. Nicolas Vahe sine produkter skal hjelpe alle uerfarne kokker med å tilberede gourmetmåltider i toppklasse.

Bare se på disse fantastiske sjokoladene og trøflene.

PÅSKE
Kokkos-trøffel      Sjokolade trøffel      Sjokolade med Karamell&Salt        Hvit sjokolade med bringebær        Pistasj Trøffel              Marshmellows

Les også:

Ønsk våren velkommen

Oppfyll interiørdrømmen

 

Søtt, salt, crunchy

påske1
Karamel&Whisky      Hvit belgisk sjokolade&Madagaskar vanilje      Irsk cheddar røkt      Karamell      Karamell&salt

Pynt

Hoptimistene (som disse figurene heter) gir noen et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene. Disse herlige, små figurene står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned og vil spre påskeglede i ditt hjem.

Påske2
Grå    Gul     Hvit     Hvit

Egg & tradisjoner

Påskeegg er sterkt knyttet til påskefeiringen både i Norge og andre land. Det er faktisk et så sterkt symbol for oss at vi dobler forbruke av egg i påskeuken. I løpet av de fem påskedagene spiser nordmenn over 21 millioner egg!  Dekorerte egg er både en tradisjon og en fin måte for store og små å gjøre noe koselig sammen.

Du kan nå gå til innkjøp av supersøte eggevarmere og eggeglass og gjøre påskebordet enda finere.

Påske4
Eggeglass med bein     Eggevarmer      Eggevarmer

Har du lyst å gjøre noe koselig med de minste, kan du la deg inspirere av disse fine “Gjør det selv” bildene.

Her ser du hvor langt du kommer med en enkel, sort tusj.

Designer Letters av Arne Jacobsen er en stor favoritt i Norge. Liker du den enkle, skandinaviske stilen vil disse falle i smak.

Du finner dem her

70390_2

En tur ute i naturen kan være den beste”handleturen”. Plukk med deg blomster eller gren. Dekorer med egg, gåsunger, sløyfer, tulipaner eller annet påskepynt og vips- så er det påske i stuen.

Kähler vasene er nordmenns favoritt og de passer med alle type blomster og farger.

vasepåske
Kähler vaser      Lyngby vase      Kähler vase      Serax vase

Psst.. du får hvitevarer til rabatterte priser her

Nå kan du føle oss på Facebok! Trykk “Like” så får du med deg alle oppdateringer.

 

LES OGSÅ