Designerkopper på tilbud

Det danske varemerket Bodum er kjent over hele verden for sine stilrene og funksjonelle produkter. Det mest gjenkjennelige produktet er nok termokoppen som har gjort en stor suksess de siste årene. Om du ikke eier en selv, har mest sannsynlig sett den i hånden på medpassasjerene enten bussen eller trikken.

Har du turt å sette opp regnestykke over kaffeforbruket?

Det kan bli en ganske så betydelig sum. En termokopp kan være løsningen. Du finner stort utvalg av disse i nettbutikken RoyalDesign .

Du kan velge blant fargene sort, lilla, lime, hvit og rød. Reisekoppen fåes i chrome eller gjennomsiktig bakgrunn. Sistnevnte finnes nå til kampanjepris.

Reisekrusmlokk

 

Du finner den også med presskanne funksjon som betyr at du kan lage kaffe på farten.

 

Les mer om reisekrusen.

Designerkrus til hjemmet

Bodum har flere te og kaffekopper som kan benyttes hjemme i tillegg til flott te og kaffekanner. Er du glad i en kopp espresso eller en god kopp te har du nå sjansen til å sikre deg disse flotte koppene til en rimelig pris.

4559-10-12Svevende drikke

Tolags-glass er designet for å holde kald drikke kald, og varm drikke varm. Koppen er laget av glass i slitesterk borosilicate. Denne type glass brukes vanligvis i laboratorier.  Dette betyr at glasset tåler både varme, kulde og oppvaskmaskin. Glassene vil ikke falme over tid.

God kvalitet går i dette tilfellet hånd i hånd med flott utseende. Designet gjør at drikken ser ut til å sveve i glasset. De tolags- glassene finnes i flere størrelser og kan brukes til både kaffe og te.

4557-10-12

10109-10-12

Kaffe-og tekanner

I tillegg til kopper kan du nå sikre deg kaffe- og tekanne til kampanjepris hos RoyalDesign.no.

Kannene fåes i forskjellige modeller så vel som design og farger. De er et tastetrykk unna med opptil 55 % rabatt.

KaffekannerBodum
Kanne,    Kaffebrygger,    Kanne

Du kan lese mer om kampanjen her.

 

 

Les også:

Verdens beste vinglass på tilbud

Mest ettertraktet vase får du her

 

 

 

LES OGSÅ