Dansk design tar Norge med storm

Dansk design på sitt beste

Hay har for lengst blitt en stor favoritt her i landet. De fine, stramme formene, duse fargene og innovative designet passer utmerket til den skandinaviske stilen vi har lagt vår elsk på.

Med store visjoner om å finne tilbake til den innovative tiden for dansk design fra 1950-60 tallet har Hay opparbeidet seg en stor kundebase i Norden. Klikker du deg inn på interiørblogger og andre interiørsider for inspirasjon finner du det danske merket overalt.hay4

Dekor som Wooden Hand har vært en gjenganger i mange hjem og vi blir ikke mette på den.

Psst… Nå får våre lesere eksklusiv rabattkode fra ROOM21!

Bruk NETTAVISEN10 og få 10% rabatt frem til 5 april!!

 

Småting som gjør mye

Det er enklere å bytte på småmøbler og dekor fremfor å bytte ut en sofa og andre større møbler. Sats på noe enkelt som du lett kan style opp til ditt eget. Bland tre med metall, mønster og print for å skape en unik atmosfære.

 

HAY1

HAAY2111569_1

 111545_2Trehånd            Lysestake      Marmorfat          Pynteputer

Har du fått med deg vår nye interiørside Hjem/Side2 ?

 

Oppbevaring til pynt

Hemmeligheten bak et ryddig hjem er smart oppbevaring. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må pakke bort alt i hvite plastikkbokser og gjemme det bort. Det finnes nye løsninger som kan brukes som både oppbevaring og pynt. Hay sine esker og fat er både praktiske, så vel som stilige.

HAY115459_1Bokser                                Bokser

Bryt nøytral base med dekorative tepper

Et teppe kan skaper en lunere stemning. Satser du på nøytrale farger som base kan du friske opp stuen med et teppe i friskere farger.

101519_1

 

 

112703_2Teppe                                         Teppe

Industriell design passer alle

Å bytte større kaffebord i kombinasjon med mindre bord er idéen bak Hays kolleksjon av Tray brettbord.Bordene finnes i forskjellige størrelser og farger. Bena på Tray bord er i pulverlakkert stål og brettet er avtakbart. Det stramme designet kan enkelt mykes opp i form av blomster eller lys.

TIPS

Vil du skille deg ut fra mengden er det mange måter å “pimpe” opp bordet på. Du kan male eller spraye bordet i den fargen du måtte ønske. Gull og sølv spray har blitt veldig populært og er en enkel måte å gi møbler og dekorasjoner et nytt liv.

Marmor er fortsatt en stor trend i 2015 og du kan for eksempel legge kontaktplast på bordflaten og vips så har du egen designetmarmorbord.

112706_5

 

103852_1

 

 

Sort bord              Hvitt bord

Stolene alle elsker

Det er ingen hemmelighet at mange av oss har Hay stolene høyt på ønskelisten. Med sin enkelhet og stilrene design passer de til de fleste bord og stiler. Du har mange fargevalg, men de hvite har vi sett mest til. Det er superkult å blandet dem med et gammelt trebord. Sleng over et koselig teppe eller saueskinn eller pynt bordet med en linduk. Vips så har du blandet rustikk romantikk med det moderne.

105828_4

 SA000250_7 Stol       Stol

 

 

Du kan titte mer på Hay og deres sortiment HER.

Room21 har et bredt utvalg av alt du måtte ønske og trenge til hjemme ditt.

Verdenskjente merker som  House Doctor, Kartell,  Lilla Bruket, Design Letters, MariMekko er å finne i deres enorme sortiment. Her kan enhver interiørentusiast kose seg i timesvis.

 

 

Husk :

Bruk NETTAVISEN10 og få 10% rabatt frem til 5 april på ROOM21!!

 

Du kan også lese:

Så enkelt pynter du til påske

“Hjemmelegen” du trenger

Vi ønsker våren velkommen

LES OGSÅ