Tidløs italiensk design alle ønsker seg

Missoni har i en årrekke vært en gjenganger både på catwalken, så vel som den røde løperen. De rike og berømte har for lengst lagt sin elsk på det italienske merket og etterspørselen etter Missonis eventyrlige farger har spredd seg fra mote til hjem.

Luksusmerkets velkjente mønster har den siste tiden blitt fast inventar i en rekke hjem her i landet også. Flere og flere forelsker seg i zig-zag mønsteret og de spreke fargene som Missoni er så kjent for.

vhpbia5-gjbfxksfxx16anet1kfvayg3tmvjxibeaxc_1

Det er ingen hemmelighet om at vi i Norge har omfavnet den minimalistiske stilen og enkelte har kvittet seg med de fleste fargene i huset. Hvitt, sort i kombinasjon med grå-og beigetoner dominerer mange hjem og vi velger heller å tilføre farge i form av små dekorasjonsgjenstander.

Følg oss på Facebook 

 

Det er mulig å kombinere den lyse, rene stilen med Missonis verden full av regnbuens farger. Duoen mellom stramme, minimalistiske linjer og Missonis ikoniske mønster vil skape en fantastisk stil og gi ditt interiør en ny dimensjon og dybde. 

En pute her, en pute der

Er du litt forsiktig og vil starte rolig kan du bruke filosofien til Missoni:  bland sammen ulike elementer – både når det gjelder farger, striper, ruter og prikker.  Gå rolig frem og sats på en pute eller to.

Ved å bytte putetrekk får du ny sofa på 1-2-3!

Det er få ting som kan gjøre så mye som puter og puffer.

I tillegg trenger du ikke å investere i mange på engang.

Missoni har et hav av fargekombinasjoner så her gjelder det å finne det som passer inn i ditt hus og de fargene du liker og har.

Missoni Home Pute Pailin

masuleh_pute_40x40_170
MissoniHome Pute Masuleh Blå/Grønntoner

 

bzbvljqe5x_jvbgvdkqddtbear8dgdckkt0exnrew2s
MissoniHome Pute Pailin

 

 MissoniHome Pute Masuleh Rødtoner

pute
MissoniHome Pute Nossen
pute_1
MissoniHome Pute Masuleh Rødtoner

rragdew7cdf-3k8n7n-upvu77q35ab8xusllaz_ph9y

En fargerik puff kan være som en frisk pust i stuen og tilføre masse til det interiøret du allerede eier.

Både puter og puff kan enkelt settes frem og tas bort etter humøret og behovet.

puff          puff_1

 

Badet skal dekoreres

De fantastiske fargene til Missoni tar seg utrolig bra ut på badet. Disse håndklene gir en øyeblikkelig følelse av luksus.

missonihomegiacomo_t59_var_11-720x5001-720x720_2

Et magisk teppe

Har du nettopp sjekket Altinn og fått deg en meget positiv overraskelse, kan du endelig investere i et teppe som vil gi hele huset et nytt utrykk.

MissoniHome Hounduras Teppe

missonihomehondurasTeppet er kult og skaper et røft uttrykk i et rom. Dette teppe kan passe godt inn i et hjem med den minimalistiske stilen. Trikset er å plukke opp en eller to farger fra teppe og bruker det i andre dekorasjoner. Dette vil skape en flott og unik stil.

Du finner mer fantastisk Missoni dekor HER

 

Les også :

Slik pimper du opp små rom

Få det fint på hytta

Slik får du påskestemning hjemme

Følg oss på Facebook 

LES OGSÅ